За нас

Историята на автобусна компания „ЮМЛ Турс – 93“ ЕООД датира от 1993 г. Основана като семейна фирма от потомствения автобусен шофьор Юри Даскалов, днес ЮМЛ ТУРС е сред утвърдените лицензирани превозвачи за вътрешни и международни пътнически превози.

Нашите автобуси са категоризирани съобразно международната класификация на автобусите за туризъм и отговарят на най-взискателните вкусове на клиентите ни. Системните прегледи и проверки на техническото състояние на автобусите са залог за безпроблемно пътуване.

Добрият имидж на фирмата се гарантира и от високата квалификация и професионализъм на шофьорския екип, който се старае максимално да улесни туроператорските си партньори, екскурзоводи и организатори на пътувания в техния стремеж да предоставят на клиентите комфорт и добро настроение.

Чудесни са отзивите за нашата фирма и от чужди групи, предпочели автобусите ни за своите екскурзии до различни живописни места и исторически обекти в нашата страна.

С богатия си опит ние можем да Ви бъдем полезни и когато организирате пътувания за участие в спортни или културни мероприятия, ученически екскурзии и др.

През изминалите близо 30 години фирма „ЮМЛ Турс – 93“ ЕООД, благодарение на културата на обслужване и високото качество на транспортните услуги, успя да развие и съхрани контактите си с множество компании от частния сектор и организации от публичния, основани на добро взаимодействие и взаимноизгодни отношения при предоставянето на автобуси за случаен и специализиран превоз, както и при превоз на пътници по автобусни линии.

Тази тенденция продължава и днес, когато политиката на фирма „ЮМЛ Турс – 93“ ЕООД е ориентирана към все по-голямо усъвършенстване в качеството на услугите, които предлагаме, както и към разширяване на кръга от партньори с нови фирми и организации.Нашата мисия:

Да послужим на нашите пътници възможно най-добре, за да може клиентът да бъде максимално удовлетворен. Да уважаваме времето и правата на клиентите си.

Нашата политика за качество:

Да създадем атмосфера за удобно и безопасно пътуване, да обновяваме базата си непрестанно и да служим на пътниците си като винаги помним мотото си: „Всичко навреме!“.

Нашите цели:

Чрез усърдна работа да достигнем съвършенство при вътрешния пътнически транспорт, в термините за стандарти, качество и обслужване.


Изберете ни за Вашето незабравимо пътуване!

+ 359 897 813 722 I + 359 897 813 730 I yumltours93@gmail.com

Реклама