Услуги

Фирма „ЮМЛ Турс – 93″ ЕООД разполага с автобуси и бусове, обезпечаващи:

  1. Организирани туристически пътувания в България, на Балканите и в Европа, както и превоз на пътници по индивидуални маршрути по възложение на клиента;
  2. Транспорт на служители, учащи и др. по поръчка от частни и публични възложители;
  3. Обслужване на градски, междуградски и международни линии.

Професионалното отношение на екипа на компанията, безпроблемното техническо състояние на автобусите и коректното обслужване на нашия персонал Ви гарантират приятни мигове в обществените, частни и туристически пътувания.

За Вашето комфортно пътуване фирмата предлага избор от добре поддържани автобуси и бусове в перфектно техническо състояние, предлагащи всички съвременни удобства.

Маршрутите, почивките и престоят, извършвани от фирма „ЮМЛ Турс – 93″ ЕООД, са съобразени със изискванията на държавната и европейската нормативна уредба.


Част от нашите маршрути и услуги:

  • Трансфери в рамките на гр. София – от аерогара София до хотел, от хотел до ресторант и др.;
  • Трансфери извън рамките на гр. София в цялата страна;
  • Превоз на организирани групи в страната и чужбина по предварително зададени маршрути с цел туризъм или участие в спортно, културно, др. мероприятие;
  • Превоз на деца от дома им до училище и обратно по зададен маршрут;
  • Превоз на ученици за ски училище или зелено училище;
  • Превоз на служители на фирми и организации до работното място и от работното място в рамките на София и цялата страна.

Част от нашите клиенти и партньори:

Стремежът на фирма „ЮМЛ Турс – 93“ ЕООД да се утвърди на пазара на туристическите пътувания дава все по-добри резултати със всяка изминала година. Създадените многобройни връзки с туристически агенции са стабилни и трайни.

Устойчиво се развива и партньорството ни с различни музикални и танцови състави, читалища, техникуми, специални и висши училища във връзка с участия в културни мероприятия, разглеждане на исторически и др. забележителности в страната и чужбина.


Ако все още не сте се насладили на пътуването с автобусите на фирма „ЮМЛ Турс – 93“ ЕООД, свържете се с нас на тел. + 359 897 813 722 или на yumltours93@gmail.com.

Ние ще предоставим на Ваше внимание подробни условия според избрания от Вас маршрут, за да се превърне пътуването Ви в един незабравим спомен за приятно и пълноценно преживяване с много усмивки.

Реклама